Åpningstider:
Man - Ons 10:00-17:00
Tors - Fre 10:00-18:00
Lørdag 10:00-15:00

Mikronor - Ulvenveien 92
Mikronor - Lokalet (Foto: Kim Andersen, K Tone Productions)

Generell Informasjon

Mikronor er et firma som har spesialisert seg innenfor sjangeren tekniske hobbyprodukter. Produkt spekteret omfatter alt i fra RC fly, RC helikopter, RC biler, RC båter m.m. Visjonen vår, "Vi skal dekke alles behov, nybegynner som proff"; er en av hjørnestenene i firmaet og alt vi gjør og foretar oss har hovedfokus på nettopp dette.

rekvisita vehhMange års erfaring med salg, service og rådgivning har gitt oss en kompetanse som garanterer deg trygghet når du velger oss. Vi har som mål å dekke alles behov, enten man er nybegynner eller proffesjonell. For å ivareta denne visjonen er vi ekstremt opptatt av et hyggelig miljø hvor alle kommer overens og føler seg velkommen.

Besøk Vår Store Butikk
For at vi skal klare å dekke behovet til våre kunder har vi bygget opp en stor butikk med en fantastisk vareutstilling. Dette gir deg som kunde mulighet til å se, føle og ta på produktene du er interessert i før du bestemmer deg for hva du vil kjøpe. Er det noe du lurer har vi fagfolk med svært høyt kompetanse som vil tilfredstille de fleste. Hos oss kan du være sikker på at det du kjøper tilfredstiller dine behov og ønsker.


Med vennlig hilsen
Mikronor


© Alle rettigheter reservert Mikronor